Fillers informatie

Wat zijn fillers

Natuurlijk en afbreekbaar. Injectables kliniek Oud-Beijerland gebruikt een natuurlijke afbreekbare filler (rimpelopvuller) op basis van hyaluronzuur. Fillers zijn geschikt voor het opvullen van lippen en rimpels rond de mond.

Veilig. Er zijn verschillende soorten hyaluronzuurfillers op de markt. Restylane is echter uniek doordat het de enige filler is met NASHA (Non Animal Stabilized Hyaluronic Acid). NASHA is het eerste stabiele, biologisch afbreekbare hyaluronzuur van niet dierlijke oorsprong en wordt onder zorgvuldig gecontroleerde condities op een gepatenteerde wijze geproduceerd sinds 1995. Belangrijk is dat hierdoor Restylane uitermate veilig is en veel langer een mooi effect geeft dan andere hyaluronzuren. In de USA is Restylane als eerste hyaluronzuur door de Food and Drug Administration goedgekeurd.

Herstel van vochtgehalte van de huid. In het lichaam komt van nature hyaluronzuur voor o.a. in de huid, waar het verantwoordelijk is voor het vasthouden van water. Het geeft daarmee de huid zijn spankracht. Deze natuurlijke voorraad hyaluronzuur neemt met de jaren af. Behandeling met Restylane herstelt het hyaluronzuur- en vochtgehalte van de huid.

injectables-kliniek-binnentuin2

Binnentuin van Injectables kliniek Oud-Beijerland

Kleine en grotere deeltjes hyaluronzuur

De verschillende soorten Restylane verschillen wat betreft de grootte van de deeltjes (partikels) waaruit de hyaluronzuur-gel is opgebouwd.

  • Restylane Vital – geeft verbetering van de huid
  • Restylane – voor lijntjes en lipcontouren
  • Restylane Perlane – voor grovere lijnen en lipvolume

De behandeling met hyaluronzuur fillers

Snel resultaat. Zo nodig kan het te behandelen gebied worden verdoofd met een crème of verdovende injecties. De behandeling met Restylane duurt meestal 15 tot 30 minuten en geeft direct resultaat. De eerste dagen kan de huid wat gezwollen zijn.

Kleine risico’s. Het meest voorkomende risico is de kans op een (kleine) bloeduitstorting door het prikken. Dit wordt gezien bij 50% van de patiënten. Allergieën voor Restylane komen bij minder dan 1:10.000 voor.

Na de behandeling

Vermijd blootstelling aan de zon of zonnebank gedurende een week na de behandeling. Gemiddeld heeft u zes tot twaalf maanden plezier van de behandeling, die probleemloos kan worden herhaald.

FILLERS BEHANDELINGEN

BOTOX BEHANDELINGEN

Neem contact op

Maak een afspraak met Injectables kliniek Oud-Beijerland.

Bel: 0186 – 62 34 99 of stuur een bericht

MAAK EEN AFSPRAAK