Lip Flip

Misschien wilt u nét iets vollere lippen maar bent u nog niet toe aan fillers. Of vindt u uw eigen glimlach niet zo mooi omdat uw bovenlip naar binnen krult en niet naar buiten. Een Lip Flip kan dan uitkomst bieden. Met deze botox behandeling wordt de natuurlijke vorm van uw mond heel subtiel geaccentueerd en lijken uw lippen weer voller.

Wat is een Lip Flip?

Voor de Lip Flip behandelen we de spieren rondom uw lippenrand (en soms ook in de bovenlip) met botulinetoxine (Botox). Deze veilige spierontspanner zorgt ervoor dat bepaalde spiertjes in en rond uw bovenlip ontspannen waardoor een ‘krul’ naar buiten ontstaat. Uw lippen en mond lijken hierdoor voller.

De behandeling

Tijdens de Lip Flip behandeling wordt Botox met een ultradun naaldje in de spier aangebracht. Dit neemt slechts een paar minuten in beslag. Na vier tot vijf dagen begint de Botox in te werken en na 14 dagen werkt het volledig. Zodra het effect daalt en de bovenlip na drie tot zes maanden weer zakt, kan de behandeling worden herhaald.

De botulinetoxine behandelingen bij Injectables kliniek Oud-Beijerland worden uitsluitend met de A-merken Botox® en Azzalure® uitgevoerd. Deze gerenommeerde merken zijn veilig en worden door het lichaam zelf weer volledig afgebroken.

Nazorg en herstel

De meeste mensen ervaren de Lip Flip behandeling niet als pijnlijk. Op de plaatsen waar is geprikt verschijnen soms kleine rode bultjes die binnen een uur vanzelf weer verdwijnen. Soms ontstaat er een blauwe plek die binnen een paar dagen vanzelf weer wegtrekt.

Wij adviseren u na de behandeling rekening te houden met onderstaande:

  • Pas na 60 minuten camouflage, lippenstift of Arnica zalf gebruiken indien nodig;
  • Tot 2 uur na de behandeling niet gaan liggen;
  • Pas na 3 uur gaan sporten;
  • Alcohol de eerste dag vermijden;
  • Zonlicht een dag vermijden.

Gratis consult

In een eerste consult bespreken wij uw wensen. Wij beoordelen uw lippen en huid en overleggen welke behandeling het best bij u past. Zodra wij alle aspecten van de behandeling met u hebben besproken, maakt u een weloverwogen keuze.

BOTOX BEHANDELINGEN

FILLERS BEHANDELINGEN

Neem contact op

Maak een afspraak met Injectables kliniek Oud-Beijerland.

Bel: 0186 – 62 34 99 of stuur een bericht

MAAK EEN AFSPRAAK