Lippen

 

Heeft u een smalle bovenlip? Of wilt u graag nét iets vollere mooie lippen? Dan bent u bij Injectables Oud-Beijerland aan het goede adres. Lees verder voor meer informatie over de beste methodes voor lippen opvullen.

Subtiele aanpassing van het lipvolume

Lippen vormen een belangrijk deel van ons gezicht en bepalen daarmee voor een groot deel van onze uitstraling. Helaas heeft niet iedereen mooie volle lippen. Bovendien loopt het volume van de lippen met de jaren terug. Versmalling van de lippen kan een gezicht een wat harde, minder vriendelijke uitstraling geven.

Ook kunnen rimpels ontstaan. Lippen opvullen met lip vullers brengt volume en vorm (terug) aan de mond. De meeste mensen willen een subtiele vergroting van het lipvolume, geen overdreven dikke lippen. Een veelgevraagd detail is de zogenaamde ‘Canine Arc’, een verheven contour ter hoogte van de bovenste hoektanden. Dit geeft een extra aantrekkelijke vorm aan de bovenlip.

Verhouding onderlip en bovenlip

Ook de onderlip komt voor lipvergroting in aanmerking, hoewel deze meestal meer volume heeft dan de bovenlip. Voor een natuurlijk mooi effect is het altijd belangrijk de onderlip voller of even vol te laten (of te maken) in vergelijking met de bovenlip.

lippen-schaal

Lippen opvullen- veilige behandeling

Met een lipbehandeling kan een subtiele lipvergroting worden gerealiseerd en voelen de lippen zachter en gladder aan, doordat de natuurlijke hydrobalans van de lippen wordt hersteld. En dat alles in één eenvoudige behandeling.

Sinds 1996 worden het overgrote deel van de lip behandelingen uitgevoerd met veilig hyaluronzuur. Dit huideigen molecuul houdt vocht vast en geeft een langdurig maar niet permanent effect. Doordat het voor 99% identiek is aan menselijk hyaluronzuur herkent het lichaam dit materiaal niet als ‘vreemd’, en wordt de vulling goed verdragen.

Comfortabele behandeling

Het gebied rond de mond is van nature erg gevoelig. Wij vinden het belangrijk dat uw behandeling zo comfortabel mogelijk is. Voor de lippen houdt dat in dat wij met lokale verdoving de lippen gevoelloos maken. Een lipvergroting hoeft namelijk echt geen pijn te doen. Ook de verdovingsprikken zijn nauwelijks voelbaar door de speciale techniek die wij hanteren. Mocht u er geen prijs op stellen verdoofd te worden met injecties dan is een voorbehandeling met verdovende crème ook een optie.

Consult voor lippen behandeling

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? En wilt u kennis maken met de lippen behandeling en overige esthetische behandelingen van Injectables kliniek Oud-Beijerland? Vraag dan een geheel vrijblijvend en gratis consult aan.

Tijdens het gesprek kunt aan aangeven wat uw wensen zijn. Wij zullen uw lippen en uw huid beoordelen en aangeven welke behandeling bij u past. Ook worden alle aspecten van een behandeling besproken. U kunt vervolgens een weloverwogen keuze maken.

FILLERS BEHANDELINGEN

BOTOX BEHANDELINGEN

Neem contact op

Maak een afspraak met Injectables kliniek Oud-Beijerland.

Bel: 0186 – 62 34 99 of stuur een bericht

MAAK EEN AFSPRAAK