Marionetplooien

 

Ontevreden mond. Marionetplooien zijn lijnen of vouwen die vanuit de mondhoeken naar beneden, richting de kaaklijn, lopen. Omdat bij sommige marionetten juist op deze plaats de mond van de pop is losgemaakt om te kunnen bewegen worden deze plooien zo genoemd. Niet alleen zijn ze een teken van veroudering van het gezicht maar met name de ‘ontevreden uitdrukking’ is een veelgehoorde klacht van patiënten met marionteplooien.

Hoe onstaan marionetplooien?

Minder vetweefsel. Deze plooien ontstaan wanneer de huid gaat vouwen onder de mondhoeken. Er zijn verschillende oorzaken hiervoor die elkaar versterken. Een zekere mate van huidoverschot speelt meestal een rol. Het volume van het vetweefsel onder de huid kan zijn afgenomen.

Leeftijd. Ook wordt de huid onder de mondhoeken in de loop der jaren dunner en onregelmatiger van stevigheid. Met name wanneer er vroeger een periode van acné is doorgemaakt.

Wat is eraan te doen?

Consult. Een goede diagnose is van essentieel belang. Wat is precies de samenloop van factoren die in uw geval de marionetplooien vormt en zo hinderlijk maakt? Een consult bij Injectables Oud-Beijerland brengt dat aan het licht.

Resultaat. Vervolgens wordt er een plan gemaakt van wat de beste behandeling zou zijn voor u en wat daarvan het te verwachten resultaat zal zijn.

Fillers als behandeling van marionetplooien

Met fillers. De meeste cliënten willen het liefst zonder geopereerd te worden van hun marionetplooien af. Soms is dat mogelijk, soms maar ten dele. Ook hierover zullen we u voorlichten. Meestal kan met behulp van alleen injectables (fillers) een mooie correctie van de marionetplooien worden bereikt.

De stevigheid van de huid wordt hersteld met kleine oppervlakkige injecties. Plaatselijk tekort aan onderhuids volume wordt in dezelfde behandeling met de fillers gecorrigeerd.

Consult voor uw marionet lijnen

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? En wilt u kennis maken met de esthetische behandelingen van Injectables kliniek Oud-Beijerland? Vraag dan een geheel vrijblijvend en gratis consult aan.

Tijdens het gesprek kunt aan aangeven wat uw wensen zijn. Wij zullen uw huid beoordelen en aangeven welke behandeling bij u past. Ook worden alle aspecten van een behandeling besproken. U kunt vervolgens een weloverwogen keuze maken.

FILLERS BEHANDELINGEN

BOTOX BEHANDELINGEN

Neem contact op

Maak een afspraak met Injectables kliniek Oud-Beijerland.

Bel: 0186 – 62 34 99 of stuur een bericht

MAAK EEN AFSPRAAK