Wenkbrauwlift

 

 

Hangende zware oogleden. Een losse huid van de bovenste oogleden of hangende wenkbrauwen kunnen leiden tot hangende zware oogleden. Een subtiele lift van de wenkbrauwen met botuline toxine kan een goede uitkomst zijn.

Frissere uitstraling. Een bijkomend voordeel is dat de voorhoofdsspieren niet meer gebruikt hoeven te worden om de wenkbrauwen op te trekken. Niet alleen is het een elegante oplossing voor uw zware oogleden, uw voorhoofdrimpels nemen af en u krijgt een frissere uitstraling.

De behandeling

Bij een wenkbrauwlift worden enkele injecties in de wenkbrauwen gezet. De behandeling is snel en duurt maar enkele minuten. De injecties worden normaal ervaren als speldenprikjes, een verdoving is niet nodig. Na de behandeling krijgt u adviezen van de arts en krijgt u een afspraak voor een gratis na-controle.

Een behandeling duurt gemiddeld 10-20 minuten, waarna u direct weer verder kunt met uw dagelijkse bezigheden.

Na de behandeling

Even niet sporten. U kunt na de behandeling met botox direct weer aan het werk of andere dingen doen. De behandeling laat geen duidelijke sporen na. We raden alleen aan dezelfde dag niet meer te gaan sporten.

Gratis consult

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? En wilt u kennis maken met de esthetische behandelingen van Injectables kliniek Oud-Beijerland? Vraag dan een geheel vrijblijvend en gratis consult aan.

Tijdens ons gesprek kunt aan aangeven wat uw wensen zijn. Wij zullen uw huid beoordelen en aangeven welke behandeling bij u past. Ook worden alle aspecten van een behandeling besproken. U kunt vervolgens een weloverwogen keuze maken.

BOTOX BEHANDELINGEN

FILLERS BEHANDELINGEN

Neem contact op

Maak een afspraak met Injectables kliniek Oud-Beijerland.

Bel: 0186 – 62 34 99 of stuur een bericht

MAAK EEN AFSPRAAK