WIE ZIJN WIJ

Maurice C. Pfeil
Maurice C. PfeilTandarts-implantoloog

In mijn vak als tandarts is het uiterlijk vaak een belangrijk aspect van een behandeling.

Ik heb mij, buiten de implantologie, gespecialiseerd op zowel de esthetiek in, als buiten de mond.

Het is mooi als je mensen kunt helpen hun schoonheidsideaal te bereiken. Belangrijk hierbij is dat mensen een frisse en uitgeruste uitstraling krijgen.

Door subtiele veranderingen met injectables krijg je een heel natuurlijk resultaat. Mensen moeten herkenbaar blijven, is mijn mening.

Tijdens het eerste consult wil ik graag helder hebben of de verwachtingen van de klant haalbaar en reëel zijn, om altijd een optimaal resultaat te bereiken.

BIG-nummer: 29047577202

Witold B. Zuziak
Witold B. ZuziakCosmetisch tandarts

Ik ben in 2009 aan de Rheinische Friedrich- Wilhelms-Universiteit Bonn als tandarts afgestudeerd.

Sinds 2010 ben ik in Oud-Beijerland op de Maseratilaan werkzaam. Eerst als waarnemer en sinds 2012 als lid van de maatschap en in het bestuur.

Binnen de tandheelkunde vind ik het verfraaien van tanden en kiezen erg leuk. En vanuit mijn professie als cosmetisch tandarts kan ik clienten mijn toegevoegde waarde bieden door rimpels weg te nemen of met een injectable behandeling een opener en vriendelijker gezicht te creëren.

Belangrijk is voor mij de mogelijk met injectables mensen met klachten – zoals tandenknarsen/-klemmen en migraine – een stuk verlichting in hun dagelijkse leven te kunnen bieden.

BIG-nummer: 89912516402

Waarom injectables door een cosmetisch tandarts

Zeer veel ervaring met prikken. In de tandheelkunde zijn wij veel bezig met de esthetiek van het aangezicht. We zijn ook gewend om veel met naalden te werken.

Met gemiddeld 3000 injecties per jaar is de tandarts een expert op dat gebied noemen.

Injectables aanvullend op tandheelkunde. Wij denken dat een mooi gebit beter tot z’n recht komt als het gezicht hiermee mooi in balans is. Tandheelkunde hedendaags gaat wat ons betreft verder dan alleen een rij mooie tanden, maar is onderdeel van het hele gezicht.

Internationaal gezien zijn injectables in het gezicht het mede werkterrein van de tandarts en de tandartsspecialist. Wereldwijd wordt ongeveer de helft van deze behandelingen door tandartsen en tandartsspecialisten verricht.

Anatomie hoofd en hals centraal. Bij een tandarts staat het hoofd/ hals gebied tijdens de academische studie duidelijk centraal. Het onderdeel anatomie is daarbij altijd gebaseerd op het uitgebreid bestuderen van het menselijk hoofd.

Fijn motorisch handelen. Een tandarts moet over een vrijwel perfecte fijne motoriek beschikken. Er is geen ander medisch beroep waar de behandelaar constant en onafgebroken tijdens zijn werkdag zich met dit fijn motorisch handelen bezighoudt.

Binnentuin Injectables kliniek Oud-Beijerland

Neem contact op

Maak een afspraak met Injectables kliniek Oud-Beijerland.

Bel: 0186 – 62 34 99 of stuur een bericht

MAAK EEN AFSPRAAK